Zomermarkt

 

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Zomermarkt
Details
#
Datum

26 July 2023

#
Tijd

10:00 am-17:00 pm

#
Locatie

De Brink

Zomermarkt Oudemirdum Bruist met ruim 80 standhouders, livemuziek, workshops en kinderactiviteiten!

Kom op woensdag 26 juli 2023 naar hartenlust shoppen en lekkernijen proeven in bosrijk Oudemirdum. De authentieke Brink is gevuld met een bonte mix van ruim 80 kramen en foodtrucks. Laat je verrassen door een combinatie van streekmarkt, boerenmarkt, groene markt en een ouderwetse braderie.

Kortom een en al gezelligheid met livemuziek, kinderactiviteiten, workshops voor jong en oud, bijzondere ambachten en standhouders met mooie producten. Van heerlijk geurende zeepjes, smakelijke worsten, olijven, brood en likeurtjes, mooie accessoires voor huis en tuin, houten speelgoed en zachte wellness- en babyproducten tot de lekkerste kaasjes uit regio. En meer!

Ook de natuur is goed vertegenwoordigd! Stap even binnen bij Mar & Klif, het Bezoekerscentrum van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân en ontdek de ontstaansgeschiedenis van het mooie Gaasterland. Neem een kijkje in de mobiele vogelkijkhut de Turegluur van IVN Súdwesthoeke of ga mee met een kruidenwandeling door de natuur rondom Oudemirdum met Baukje Miedema van Krûdetún de Reidekker.

Kinderen kunnen zich vermaken in het Insectendorp. Daar staat de verteltent vol verhalen, kunnen ze insecten knutselen, op ontdekkingstocht met de Natuur Speur Kaart en opgezette vogels onderzoeken en natekenen. En tussen de kramen door vind je ook nog een aantal leuke creatieve workshops voor jong en oud!

De markt start om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Daarna kun je nog gezellig een terrasje pakken op de Brink! De muziek speelt tot 21:00 uur.

De organisatie is in handen van de Vereniging Oudemirdum Bruist en Bezoekerscentrum Mar & Klif.