Boerderijdag FF Boeren

 

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Boerderijdag FF Boeren
Details
#
Datum

15 July 2023

#
Tijd

00:00 am-23:59 pm

#
Locatie

Diverse

FF Boeren! is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio Zuidwest Friesland. Ook in 2023 openen onze boeren daarom weer hun deuren voor u.

Bent u benieuwd hoe het eraan toe gaat op een boerenbedrijf? Op 15 juli 2023 nodigen de deelnemende boeren u van harte uit om te komen kijken, ruiken en proeven! Op en rondom de boerderijen is van alles te beleven. Dus kom kalfjes en lammetjes aaien, kom kijken bij het melken, ontdek wat er leeft in de sloot, het kan allemaal!

Wat eet een koe precies? Kun je ijs maken van schapenmelk? En waarom is geitenkaas wit? Tijdens deze ontdekkingstocht leer je alles over de moderne agrarische bedrijven. Zet deze leuke boerderijdag snel in je agenda, want dit wil je niet missen: zaterdag 15 juli 2023 van 11.00-18.00 uur. Dus pak je fiets of stap in de auto, wij hebben een leuke route voor je.

Wil je meer weten?
Kijk dan op ffboeren.nl of volg ons op Facebook (FF Boeren), hier worden t.z.t. alle deelnemers aan u voorgesteld en zo blijft u als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

P.S.: we kunnen alvast verklappen dat de route deze keer in de omgeving Warns en Mirns plaats zal vinden.