Trekkertrek Oudermirdum

 

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Trekkertrek Oudermirdum
Details
#
Datum

26 August 2023

#
Tijd

08:30 am-23:00 pm

#
Locatie

Oudemirdum

Na het grote succes van vorig jaar gaan we weer een trekkertrekwedstrijd organiseren. Deze keer op zaterdag 26 augustus 2023. vanaf 8:30 uur. Het succes van vorig jaar evenaren wordt een hele opgave maar de Stichting Trekkertrek Oudemirdum gaat ervoor. Gelukkig kunnen we beschikken over dezelfde locatie; daar zijn we erg blij mee!

Programmaonderdelen
Ook nu worden in de competitie vele klassen verreden zoals de standaard, hobbysport, Duits en sport (gewichtsklassen  tussen 3,5 en 11 ton). Daarnaast zijn er demo’s van de vrije klasse en ‘old stock’ tractoren. Voor de kinderen is er weer voldoende vermaak en een hapje en drankje is voor iedereen te krijgen in en bij de tent.

We hopen op weer veel deelname aan de wedstrijd en dat lokale deelnemers weer in grote getale aanwezig zullen zijn. Er is plaats voor maximaal 170 deelnemers. Als het weer net zo mooi als tijdens de voorgaande editie kunnen we weer een prachtige wedstrijd organiseren.

Succes hangt samen de vele vrijwilligers en sponsoren uit de omgeving, zonder hen is het niet mogelijk dit allemaal te organiseren! We zijn hier uiteraard erg blij mee. Het publiek is weer van harte welkom om al dit geweld te bekijken en na afloop gezellig een biertje te drinken.

Tijd en plaats
Zaterdag 26 augustus  2023, 8:30 – 17:40 (voor het wedstrijddeel).
Terrein met ingang bij de kruising tussen de Jan Schotanuswei en de Marderhoek, dichtbij de bushalte. Zuidzijde Oudemirdum. Het terrein bestaat uit twee banen waarde competitie parallel plaatsvindt.  Google Maps coördinaten @52.8476558,5.532646,17.36z

Kosten
Voor bezoekers € 7,50

Meer informatie
Voor meer informatie (inschrijven, tijdschema en programmaonderdelen) is er de website trekkertrekoudemirdum.nl

Tot ziens op de wedstrijd, Durk, Catharinus, Sietse, Arnoud, Wijnand en Pieter, namens het bestuur van de Stichting Trekkertrek Oudemirdum