sport

Sportvereniging SV NOK

Oudemirdum heeft een bruisend sport hart.

De Omni Sportvereniging SV NOK geeft sporters van jong tot oud de gelegenheid om de sporten Voetbal, Volleybal, Gymnastiek en Tennis te beoefenen. Het buitensport terrein bevind zich aan de Fonteinwei. Hier zijn 2 velden gesitueerd en een tennisbaan met meerdere velden.

De binnensport wordt beoefend in de sportzaal van MFC it Klif. MFC It Klif heeft een ruime sportzaal (13x28m), geschikt voor vele binnensporten. Publiek kan de wedstrijden volgen vanaf de tribune. Op vrijdagavonden speelt volleybal SV NOK haar thuiswedstrijden hier. Dan wordt een grote gezelligheid gecombineerd met sportprestaties.

Wij nodigen u graag uit om eens te komen kijken. volleybal.nl/competitie/zaal/OMDKL
Wilt u meer weten: Link naar de sportverenging SV NOK: svnok.nl

Golfclub Gaasterland

Golfclub Gaasterland, Natuurlijk Golfen!

Kom genieten op de prachtige natuurgolfbaan van Golfclub Gaasterland. De 9 holes hebben een lengte van ruim 2800 meter en zijn door baanarchitect Alan Rijks gesitueerd in een grotendeels beschermd natuurgebied van 42 hectare. Door de unieke samengang van golfbaan en natuurgebied hebben wij als eerste baan in Europa het zogenaamde Groenlabel verkregen. Onze aandacht voor natuur en milieu blijkt uit het verleende GEO-certificaat. Tijdens uw rondje golf kunt u maximaal genieten van vele bijzondere planten, vogelsoorten en zelfs wild.

√ Mooiste natuurbaan van Nederland √ Altijd welkom √ Verrassend dichtbij √ Golfacademy Rob Oosting
Meer info: golfclub Gaasterland

Beach volleybal Oudemirdum

Jaarlijks Beach Volleybal toernooi!

Één keer per jaar ligt er midden in het dorp van Oudemirdum een prachtig zandbed waar vele sporters en sportsters hun zweet aan toevertrouwen. Met een licht zomerbriesje, een groot terras en de nieuwste zomerhits op de achtergrond, waan je je zo in mediterrane sferen.