Workshop Natuurjournalen maken o.l.v. Mirja Nature Art

 

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Workshop Natuurjournalen maken o.l.v. Mirja Nature Art
Details
#
Datum

03 May 2024

#
Tijd

08:00 am-12:00 pm

#
Locatie

Bezoekerscentrum Mar & Klif

Oudemirdum – Op vrijdag 3 mei 2024 om 10:30 uur organiseert Bezoekerscentrum Mar & Klif een workshop Natuurjournalen maken o.l.v. illustratrice Mirja Nature Art.

Natuurjournalen is een creatief avontuur in de natuur. Door al je zintuigen te gebruiken en de natuur vast te leggen met pen, papier en waterverf ontdek je nog veel meer! Het gaat niet om het maken van een perfecte tekening. Het gaat om het proces van tekenen en schrijven waardoor je op een andere manier bezig bent met de natuur en in de natuur. Het is een hele ontspannen bezigheid.

In mei is de lente in volle gang en is er van alles te ontdekken in de heemtuin van ons Bezoekerscentrum. Hoe ontvouwt zich de lente? Welke insecten zijn er te zien, hoe zien de kleuren van mei eruit en hoe kan je dit vastleggen op papier? Welke geuren en geluiden zijn er? Door middel van laagdrempelige schetsoefeningen leer je hoe je de natuur om je heen kunt vastleggen op verschillende manieren zowel buiten als binnen. Je gaat werken met o.a. fineliners, waterverf en waterkwasten.

Kosten en aanmelden
De workshop is bedoeld voor volwassenen en jongeren vanaf ongeveer 13 jaar en is ook geschikt voor mensen zonder teken- en schilderervaring. De kosten bedragen € 15,= p.p. incl. koffie/thee en gebruik van teken- en schildermaterialen. Opgave is noodzakelijk en kan via nationaallandschap.frl/evenementen.

Bezoekerscentrum Mar & Klif is momenteel geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur, zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Workshop Natuurjournalen olv Mirja Nature Art
Foto: Mirja Nature Art