Kerstconcert in De Fonteinkerk

 

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Kerstconcert in De Fonteinkerk
Details
#
Datum

21 December 2019

#
Tijd

20:00 pm-22:00 pm

#
Locatie

Fonteinkerk

Dit jaar bestaat het ISO-Streekkoor Oudemirdum 50 jaar. Het hele jaar door heeft het koor aandacht besteed aan dit jubileum.

Met dit bijzondere kerstconcert wordt het jubileumjaar afgesloten.

Onze dirigent Joeke Hoekstra heeft, naast het dirigeren van het koor, nog veel meer kwaliteiten. Als klassieke slagwerker werkt hij regelmatig samen met meerdere orkesten, zoals het Residentie-, het Metropole- en het Noord Nederlands Orkest.

Bovendien is hij docent aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Ook dirigeert hij geregeld bij de bekende musical “Anastasia” in het Circustheater. Doordat hij overal komt, kent hij veel mensen met muzikale talenten.

Zo ook de begaafde harpiste Annemieke IJzerman uit Utrecht. Zij won nationale en internationale prijzen. Zij speelt o.a. ook in het Residentie Orkest en daar ligt de link met Joeke. Zij is gevraagd om mee te werken aan ons kerstconcert en reageerde enthousiast. Bram Stellingwerf, een geweldige pianist die al enkele jaren het koor begeleidt, maakt het drietal compleet.

Het koor is er, na veel repetities, klaar voor. Het belooft een prachtig muzikaal gebeuren te worden. De harpist en de pianist met het koor gaan er onder leiding van Joeke een prachtige avond van maken.

U bent van harte welkom op zaterdag 21 december a.s. om 20.00 uur in De Fontein.