Vacature penningmeester Begrafenisvereniging Memento Mori Oudemirdum

Vacature penningmeester Begrafenisvereniging Memento Mori Oudemirdum

Wie wordt  de nieuwe penningmeester voor Begrafenisvereniging Memento Mori Oudemirdum?

De uitvaartvereniging
De uitvaartvereniging Memento Mori in Oudemirdum regelt dat de praktische zorg bij overlijden voor de nabestaanden uit handen wordt genomen. Dat biedt de gelegenheid om zich te concentreren op het afscheid en toe te geven aan het gevoel van rouw.

Doel van de vereniging
De vereniging is opgericht om op basis van goed nabuurschap en solidariteit, hulp te verlenen bij de uitvaart van mensen uit de directe woonomgeving. De vereniging wil de kosten van die hulp dekken, maar hoeft geen winst te maken. Memento Mori is aangesloten bij de Federatie van uitvaartverenigingen in Friesland. De Friese Federatie werkt weer samen met het Landelijk Samenwerkingsverband van Uitvaartinstellingen zonder winstoogmerk. Kijk voor meer informatie over de vereniging op de pagina Memento Mori.

Vacature penningmeester
Onze penningmeester is aftredend omdat zijn statutaire bestuursperiode voorbij is. Het bestuur is al een poosje op zoek naar een opvolger maar die is nog niet gevonden. Daarom vragen wij ook via deze weg of er iemand is die deze functie op zich wil nemen. Hij of zij wordt dan natuurlijk ingewerkt door de aftredende penningmeester. Meer informatie is te verkrijgen bij het bestuur van Begrafenisvereniging Memento Mori.  Deze oproep is eerder geplaatst in februari 2024.

Contactgegevens
Bode Pieter Deinum, 0514-571771 of 06-25500361, b.g.g. 0514-562859
Secretaris Sieger Boonstra 06-41916127
Penningmeester Tinus Muizelaar, 06-53646603, csmuizelaar@ziggo.nl
Overige bestuursleden zijn Betsy Haitsma, Rudolf de Goede en Rommert v.d. Veen.

Impressie kerkhof Oudemirdum