Werkzaamheden en wegomleiding Kippenbrug/Boegen

Werkzaamheden en wegomleiding Kippenbrug/Boegen

Hierbij de stremming ten behoeve van rioleringswerkzaamheden ter plaatse van de Kippenbrug/Boegen in Oudemirdum. Dit is ten behoeve van de 10 nieuwbouwwoningen aan de Boegen. De werkzaamheden starten op dinsdag 5 maart 2024 en zullen naar verwachting tot en met dinsdag 12 maart 2024 duren.

In de bijgevoegde stremming zijn de omleidingsroutes weergeven. Het verkeer wordt omgeleid via Nijemirdum. Het betreft een volledige stremming, doorgang hulpdiensten is niet mogelijk. Het plan blijft toegankelijk vanaf de Sminkewei zijde.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Ruimtelijke Beheer
Gemeente De Fryske Marren
Telefoon 140514

M277066-Kippenburg-Oudemirdum-Rioleringswerkzaamheden-Aanleg-riolering-10-woningen-Boegen