Tûk Wenjen, woningen duurzamer en comfortabeler te maken

Tûk Wenjen, woningen duurzamer en comfortabeler te maken

Tûk Wenjen is het energiebesparingsproject van gemeente De Fryske Marren. Tûk Wenjen helpt huurders en woningeigenaren in de gemeente bij het energiezuiniger maken en (verder) verduurzamen van hun woning. Daarbij worden er verschillende adviesmogelijkheden geboden. Het advies wordt verzorgd door onafhankelijke en gecertificeerde bedrijven. Uw belang en wensen staan daarbij centraal.

U kunt bepalen of en in welk tempo u maatregelen wilt uitvoeren. Tûk Wenjen werkt samen met adviseurs en uitvoerende bedrijven die aan onze kwaliteitseisen voldoen. U kunt bij Tûk Wenjen dus terecht voor informatie, advies aan huis en uitvoering.

Wilt u maatregelen laten uitvoeren, dan kunt u terecht bij een aantal bedrijven die deelnemen aan Tûk Wenjen. Uiteraard mag u zelf ook een aannemer kiezen. In veel gevallen kunt u  een rijks- of provinciale subsidie ontvangen voor maatregelen. De adviseur wijst u graag op de mogelijkheden.

Ga naar de website voor meer informatie