Zomermarkt Oudemirdum Bruist met ruim 80 standhouders, livemuziek, workshops en kinderactiviteiten!

Zomermarkt Oudemirdum Bruist met ruim 80 standhouders, livemuziek, workshops en kinderactiviteiten!

Kom op woensdag 26 juli 2023 naar hartenlust shoppen en lekkernijen proeven in bosrijk Oudemirdum. De authentieke Brink is gevuld met een bonte mix van ruim 80 kramen en foodtrucks.

Laat je verrassen door een combinatie van streekmarkt, boerenmarkt, groene markt en een ouderwetse braderie. Geniet van livemuziek, kinderactiviteiten, workshops voor jong en oud, bijzondere ambachten en neem een kijkje bij de oude tractoren.

Ook de natuur is goed vertegenwoordigd! Stap even binnen bij Bezoekerscentrum Mar & Klif en ontdek de ontstaansgeschiedenis van het mooie Gaasterland. Neem een kijkje bij de kramen van IVN Súdwesthoeke en natuurfotograaf Jan Tijsma of ga mee met een kruidenwandeling door de natuur rondom Oudemirdum met Baukje Miedema van Krûdetún de Reidekker.

Voor kinderen is er een Insectendorp vol natuuractiviteiten. Kom luisteren bij de verteltent vol verhalen, knutsel insecten, onderzoek beestjes in het lab, neem een kijkje nemen bij de Macromonsters van de Natuurkunstenaar, bouw een insectenhotel, ga op de foto met de reuzenvlinder en teken de opgezette vogels na.

Tussen de kramen door vind je ook nog een aantal leuke creatieve workshops voor jong en oud! Papier scheppen, een keileuke cactus maken of schilderen met een echte kunstenares!

De markt start om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Daarna kun je nog gezellig een terrasje pakken op de Brink! De muziek speelt tot 21:00 uur. Tip: Kom zoveel mogelijk op de fiets.

De organisatie is in handen van de Vereniging Oudemirdum Bruist (VOB) en Bezoekerscentrum Mar & Klif.
Contact markt, natuuractiviteiten en workshops: Sabine@marenklif.nl

Dit evenement is tevens de aftrap van het Zomerprogramma 2023 VOB.