De herfsteditie 2017 van it Pompeblêd is uit!

De herfsteditie 2017 van it Pompeblêd is uit!

In deze editie natuurlijk een kort verslag vanuit Plaatselijk Belang. Buurtsportcoach Idzard Pruiksma komt aan het woord en u leest meer over de Vereniging Oudemirdum Bruist. Klik hier voor het volledige blad.

 

Share:

2 Comments

 1. Henk

  Says januari 19, 2018 at 10:39

  Klopt het dat it Pompeblêd niet op een iPad kan worden gedownload?
  Ik kom niet verder dat een leeg scherm van http://www.bladNL.nl…hij laadt niet door.

 2. Coert Winkel

  Says januari 31, 2018 at 20:06

  Hallo Henk.
  Dat heeft te maken dat op dit moment de browser van een IPad (Apple) nog geen flash ondersteund. We zijn bezig met de toeleverancier van Pompebled online om van de flash versie af te komen. Dan zal dit opgelost moeten zijn. ff geduld nog. met groeten Coert

Comments are closed.