Natuurmonumenten toetst beheer Oudemirdumerklif

 

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Natuurmonumenten toetst beheer Oudemirdumerklif
Details
#
Datum

02 July 2019

#
Tijd

19:00 pm-20:00 pm

#
Locatie

De Dollen 10

Het Oudemirdumerklif is al sinds 1927 in eigendom van Natuurmonumenten. Het gebied is bijna 26 hectare groot en bestaat uit kruiden- en faunarijk grasland met poelen, bosjes en houtwallen. De kern van het gebied vormt het langgerekte en zo’n 6 meter hoge klif met het groene strand eronder. Begin juli gaat Natuurmonumenten de resultaten van de beheermaatregelen die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd toetsen aan de lange termijn doelen die voor het Oudemirdumerklif opgesteld zijn.

Voorafgaande aan deze toets willen we belanghebbenden uitnodigen voor een zogenaamde schouw waarin een ieder zijn of haar mening kan geven over het uitgevoerde beheer op het Oudemirdumerklif. We horen graag van onze gasten, buren, vrijwilligers en partners wat er goed gaat, maar ook wat er beter of anders kan. De verzamelde aandachtspunten en suggesties worden dan tijdens de toetsdag besproken en indien mogelijk en wenselijk meegenomen in het beheerplan voor de komende jaren.

De schouw zal plaatsvinden op dinsdagavond 2 juli van 19:00 tot 20:00 uur. We verzamelen op de parkeerplaats bij de ingang van het Oudemirdumerklif (De Dollen 10) en zullen vanaf daar een aantal plekken bezoeken waar de laatste jaren beheermaatregelen zijn uitgevoerd.

Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk vrijdag 28 juni telefonisch of via een e-mail aanmelden bij Annelies Wijma via a.wijma@natuurmonumenten.nl of 06-20596596.

Meer informatie over het Oudemirdumerklif: https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/oudemirdumerklif