Lezing ‘Het succesverhaal van de zeearenden bij Koudum’ door filmer Albert Draaijer

 

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Lezing ‘Het succesverhaal van de zeearenden bij Koudum’ door filmer Albert Draaijer
Details
#
Datum

21 May 2023

#
Tijd

13:30 pm-15:30 pm

#
Locatie

Bezoekerscentrum Mar & Klif

Op zondagmiddag 21 mei om 13:30 uur geeft amateurfilmer en fotograaf Albert Draaijer een interessante lezing over het succesverhaal van de Koudumer zeearenden in Bezoekerscentrum Mar en Klif in Oudemirdum. Begin maart gaf Albert dezelfde lezing, die was snel uitverkocht, dus daarom deze tweede editie.

Bestel je tickets via deze link.

5 jaar gevolgd en vastgelegd
De afgelopen 5 jaar heeft Albert Draaijer het zeearendenpaar nabij Koudum met hun jongen gevolgd en vastgelegd. In 2022 beleefden de zeearenden het meest succesvolle broedseizoen; in dit jaar zijn maar liefst 3 jongen gezond en wel uitgevlogen. Tijdens de lezing over ‘de vliegende deuren’ kunt u genieten van unieke beelden, zowel korte films als foto’s, van de ontwikkeling van de kleine witte kuikens tot aan de enorm grote vogels van bijna 80 dagen oud.

Ook toegang tot expositie(s) bezoekerscentrum
De lezing wordt gehouden in het bezoekerscentrum. Daar is naast de vaste tentoonstelling ook expositie De Stern te zien. We starten rond 13:30 uur en de lezing duurt ongeveer 2 uur incl. een korte pauze. De kosten bedragen € 3,50 incl. koffie/thee. Bezoekerscentrum Mar & Klif is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00 uur en op zondag van 13:00 – 17:00 uur.