Belangrijk nieuws voor alle ondernemers, verenigingen, stichtingen, clubs en organisatoren uit Oudemirdum, en ook voor jou natuurlijk!

Belangrijk nieuws voor alle ondernemers, verenigingen, stichtingen, clubs en organisatoren uit Oudemirdum, en ook voor jou natuurlijk!

Wil je jouw evenementen, nieuws en bedrijfsgegevens laten schitteren op deze website? Voor een bruisende, actuele site kunnen wij niet zonder jouw betrokkenheid!

Of je nu een sportwedstrijd organiseert, een culturele activiteit op de planning hebt staan, een praktische mededeling hebt, of gewoon opwindend nieuws te delen hebt met de gemeenschap, op oudemirdum.nl kunnen we samen onze inwoners en toeristen voorzien van de meest actuele, volledige en boeiende informatie over ons prachtige dorp en omgeving. Dus laat van je horen, ook als je al informatie op social media deelt of in de vorm van een mailing verspreidt! Stuur een bericht via deze link, of via onderstaande e-mail adres, en laat jouw bijdrage schitteren op Oudemirdum [punt] nl!