Save the date! 1 Januari 2024, start kaartverkoop van de Gaasterland Wandeltocht

Save the date! 1 Januari 2024, start kaartverkoop van de Gaasterland Wandeltocht

De organisatie van de Gaasterland Wandeltocht kan dit jaar terugkijken op de zeer succesvolle 18e editie. Ruim 2.000 wandelaars hebben deel genomen aan de verschillende afstanden en hebben kunnen genieten van het schitterende Gaasterlandse landschap.

Voor de 19e editie van de Gaasterland Wandeltocht op zondag 5 mei 2024, kan je vanaf 1 januari 2024 een startbewijs kopen. Zet de datum in je agenda en houd de website in de gaten!

Over de Gaasterland Wandeltocht:
De routes lopen door het afwisselende- en glooiende landschap, waarbij je onderweg kennis maakt met het unieke en schitterende Gaasterlandse landschap. Het landschap wordt gekenmerkt door hoogteverschillen (gaasten), kliffen aan de voormalige Zuiderzeekust en bossen, destijds aangelegd om de zandverstuivingen te beteugelen. Dompel je onder in dit prachtige gebied terwijl je de gewenste afstand wandelt. Gaasterland maakt deel uit van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân.