Bruisende zomeravond met muzikale Freonen fan Aldemardum 2023

Bruisende zomeravond met muzikale Freonen fan Aldemardum 2023

Zaterdagavond 12 augustus 2023, De Brink van Oudemirdum bruist decibellen van plaatselijk muzikaal talent. Met indrukwekkende zang, instrumentale finesse en ‘hidden pleasures’ werd het talrijk toegestroomde publiek getrakteerd op culturele hoogstandjes en verfijnd amusement. Hier klonken de Freonen fan Aldemardum, op hun best.

Pop- en rockklassiekers, eigen nummers, van ballad tot uptempo, Fryske Ferskes, het klonk allemaal. Er was solozang, geraffineerde meerstemmige background vocals, en koorbegeleiding. Ervaren meesters schitterden in combinatie met debuutoptredens van nieuw talent, een boeiende mix in wisselende bezetting van solo tot grotere formatie. Meerdere ritmesecties in verrassende samenstelling zetten binnen de kortste keren een strakke groove neer, in uiteenlopende stijlen. Soepeltjes aan mekaar gepraat, met achtergrondinformatie over en toekomstplannen van de deelnemers. Volgende jaar weer doen toch?

Vervolg Zomerprogramma 2023

Maar eerst gaat het zomerprogramma 2023 van Vereniging Oudemirdum Bruist aankomende week verder met op woensdag 16 augustus om 19:30 de Pubquiz en op zaterdag 19 augustus vanaf 19:30 de Beierse Avond, beide evenementen op De Brink in Oudemirdum. Gewoon lekker doorbruisen, nu de zomer weer terug is!

 

Overzichtsfoto muzikanten Freonen fan Aldemardum 2023