Onderhoud website Oudemirdum

Onderhoud website Oudemirdum

Op dit moment (juni 2023) vindt overdracht van het inhoudelijke beheer van de website Oudemirdum plaats. Twee nieuwe vrijwilligers zijn begonnen met de redactie van onderwerpen op deze site. Tevens wordt geëxperimenteerd met de layout. De website is gebouwd met WordPress; dat is een handig stuk gereedschap, maar aanpassen van de vormgeving en de functionaliteit van de huidige site is nog wel een zoektocht. Het kan dus zijn dat de komende tijd de site soms vreemd uitziet, knoppen op ongebruikelijke plekken staan, testelementen verschijnen, enz. We proberen uiteraard te voorkomen dat dingen niet meer werken. Heb begrip voor deze overgangsfase; hopelijk zitten we na korte tijd weer op een stabiele, betrouwbare en vertrouwenwekkende site.Onderhoudswerkzaamheden website Oudemirdum