Kunstkring

Kunstkring

Komend jaar bestaat de Kunstkring Gaasterland 10 jaar! Gedurende deze periode hebben wij kunst op een, volgens ons, laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht van vele mensen. Toeristen, cultuurliefhebbers en natuurlijk de Gaasterlanders!

Voor volgend jaar hebben wij het idee opgevat voor de periode mei-augustus een foto-expositie samen te stellen met foto’s van deze laatste groep: De Gaasterlanders.
Portretfoto’s, maar ook ‘in actie’. Hiervoor benaderen wij enkele professionele (kunst)fotografen. Om zo’n expositie te laten slagen, hebben wij de hulp van de inwoners nodig.

Wij willen exposeren in een aantal kernen: Balk, Bakhuizen, Elahuizen, Oudemirdum en Sloten. In Oudemirdum willen we 2 frames plaatsen (kubus-vorm) waaraan de foto’s worden bevestigd. Uiteraard hufter- en weatherproof. 

Wij vragen u bij deze mee te denken over het volgende.

Heeft u suggestie voor een mooie locatie(s) laat ons dit snel weten i.v.m. aanvragen vergunning bij de gemeente

Wie komt er op de foto? Om de ‘echte’ Gaasterlanders in beeld te brengen hebben wij uw kennis nodig. Wij willen graag een lijst met namen. Namen van personen die volgens u in aanmerking komen voor zo’n expositie. Uiteraard moeten ze wel willen en hiervoor toestemming verlenen. Hun foto wordt op een van de frames geplaatst samen met andere Gaasterlanders. Na afloop van de expositie krijgt de geportretteerde zelf de foto. Heeft u interesse of weet u iemand graag melden via het mailadres kunstkringgaasterland@hotmail.com onder vermelding van  (naam, adres, tel.nr, mailadres)

Namens de kunstkring alvast hartelijk dank