Zomermarkt Oudemirdum Bruist

 

Laden Evenementen
Zomermarkt Oudemirdum Bruist
Details
#
Datum

24 July 2024

#
Tijd

10:00 am-17:00 pm

#
Locatie

Oudemirdum

Kom op woensdag 24 juli naar hartenlust schoppen en lekkernijen proeven in bosrijk Oudemirdum. De authentieke Brink is gevuld met een bonte mix van mooie kramen en foodtrucks. Laat je verrassen door een combinatie van streekmarkt, boerenmarkt, groene markt en een ouderwetse braderie.

Kortom één en al gezelligheid met livemuziek, kinderactiviteiten, workshops voor jong en oud, bijzondere ambachten en standhouders met mooie producten. Van heerlijk geurende zeepjes, smakelijke worsten, olijven, brood en likeurtjes, mooie accessoires voor huis en tuin, houten speelgoed en zachte wellness- en babyproducten tot de lekkerste kaasjes uit regio. En meer!

Ook de natuur is goed vertegenwoordigd! Stap even binnen bij Mar & Klif, het Bezoekerscentrum van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân en ontdek de ontstaansgeschiedenis van het mooie Gaasterland. Neem een kijkje in de mobiele vogelkijkhut de Turegluur van IVN Súdwesthoeke of ga mee met een kruidenwandeling door de natuur rondom Oudemirdum met Baukje Miedema van Krûdetún de Reidekker.

Kinderen kunnen zich vermaken in het Insectendorp. Daar staat de verteltent vol verhalen, kunnen ze insecten knutselen, op ontdekkingstocht met de Natuur Speur Kaart en opgezette vogels onderzoeken en natekenen. En tussen de kramen door vind je ook nog een aantal leuke creatieve workshops voor jong en oud!

De markt start om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Daarna kun je nog gezellig een terrasje pakken op de Brink!

De organisatie is in handen van de Vereniging Oudemirdum Bruist en Sabine Boode.
Contact markt, natuuractiviteiten en workshops: Sa.bienevents@gmail.com