Workshop macramé een plantenhanger o.l.v. Hinke Mulder

 

Laden Evenementen
Workshop macramé een plantenhanger o.l.v. Hinke Mulder
Details
#
Datum

01 June 2024

#
Tijd

13:30 pm-16:00 pm

#
Locatie

Bezoekerscentrum Mar & Klif

Oudemirdum – Op 1 juni 2024 organiseert Mar & Klif een combi-workshop ‘Maak een plantenhanger van macramé’ o.l.v Hinke Mulder. In twee middagen maak je een mooie plantenhanger van touw, kralen en een bloempotje. Geschikt voor binnen en buiten. We starten beide middagen om 13.30 uur en eindigen om 15.45 uur.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten en kleuren macramétouw, waaronder weer- en windbestendig touw. Ook kun je kiezen uit veel kralen, met verschillende vormen/maten en kleuren. Ervaring is niet vereist, je kunt werken op je eigen niveau en met eigen creativiteit. Je leert basisknopen en hoe je technisch een hanger opbouwt. Neem zelf een pot mee waarvoor je een hanger wilt maken (evt. zijn er potten ter plekke te koop).

Kosten en aanmelden
De kosten voor deelname aan beide middagen is € 22,50 incl. koffie/thee en materialen. Doelgroep: volwassenen / vanaf 12 jaar. Opgave is noodzakelijk en kan via www.nationaallandschap.frl/evenementen.

Bezoekerscentrum Mar & Klif is momenteel geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur, zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Workshop macramé een plantenhanger o.l.v. Hinke Mulder
Foto: Hinke Mulder