Stekjesruilbeurs

 

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Stekjesruilbeurs
Details
#
Datum

13 May 2023

#
Tijd

11:00 am-16:00 pm

#
Locatie

Bezoekerscentrum Mar & Klif

Ook dit jaar organiseert IVN Súdwesthoeke een stekjesruilbeurs. En wel op zaterdag 13 mei in de Heemtuin achter het bezoekerscentrum Mar en Klif in Oudemirdum. IVN staat voor Instituut voor Natuureducatie; het IVN wil jong en oud laten beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Dat doen we met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. En ook met deze stekjesruilbeurs. Voor meer informatie zie https://www.ivn.nl/afdeling/sudwesthoeke.

Heb je zin je tuin te veranderen? Hier is de gelegenheid! Breng je overtollige tuinplanten, stekken en jonge plantjes naar de stekjesruilbeurs. Ruil deze in voor stekjes waar jij blij van wordt en ga met nieuw planten naar huis. Het is een ruilbeurs, de opzet is dat er met gesloten beurzen gehandeld wordt. Dit is dus dé manier om deze zomer zonder kosten iets anders in je tuin te hebben. De stekjes die jij als ruilmiddel hebt ingebracht, vormen weer nieuwe ruilobjecten voor volgende bezoekers. Een duurzame manier om aan je tuin te werken!

Je bent natuurlijk ook zonder stekjes van harte welkom om in de Heemtuin en in het bezoekerscentrum Mar en Klif rond te kijken. Daar is nu een tentoonstelling over de stern, een vogel die o.a. langs de IJsselmeerkust voorkomt. Het adres van Mar en Klif is: De Brink 4 in Oudemirdum en de ruilbeurs is open van 11.00 tot 16.00 uur. Informatie over de stekjesruilbeurs bij Ria Brouwer: 06 13 28 19 92