Open (Buren)Dag Bezoekerscentrum Mar en Klif

 

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Open (Buren)Dag Bezoekerscentrum Mar en Klif
Details
#
Datum

23 September 2023

#
Tijd

14:00 pm-16:00 pm

#
Locatie

Bezoekerscentrum Mar & Klif

Bezoekerscentrum Mar en Klif organiseert een Open (Buren)Dag voor Oudemirdum e.o. op zaterdag 23 september 2023 tussen 14.00 en 16.00.

Voor veel inwoners van Oudemirdum e.o. is Bezoekerscentrum Mar en Klif een bekend begrip. Maar is dat echt wel zo bekend? Hoe goed ken jij je ‘buur(t)museum’ eigenlijk?

Neem een kijkje

Speciaal op Burendag willen we bu(u)r(t)en graag opnieuw kennis laten maken met Mar en Klif, het bezoekerscentrum Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. Wat gebeurt er allemaal onder dit dak en daarbuiten? En wat kun je er zelf zien en doen? Neem op Burendag eens een ‘kijkje in de keuken’. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn op diverse plekken in Mar en Klif collega’s die graag vertellen over alle activiteiten. En er is natuurlijk koffie met lekkers.

Eigen buurt Burendag?

Organiseer je met je buurt een activiteit op Burendag? Sluit dan die activiteit aan tussen 14.00 en 16.00 uur bij Mar en Klif. Geen activiteit in jouw buurt? Ook dan stellen wij het op prijs dat jullie de buren informeren over de Open (Buren)Dag in Mar en Klif.

Open Buren Dag vindt plaats tussen 14 en 16 uur.

Foto Bezoekerscentrum Mar & Klif, Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân
Bezoekerscentrum Mar & Klif (Foto: Joyce Mulder, Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân)

Het bezoekerscentrum is de gehele dag geopend van 10.00 uur – 17.00 uur. Graag horen wij van jullie of je buurt komt buurten. Alvast bedankt voor je reactie.

PS: En natuurlijk vinden we het geweldig dat jullie deze uitnodiging bekendmaken in jullie buurt.

Team Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân

Bezoekerscentrum Mar en Klif, De Brink 4, 8567 JD Oudemirdum

0514-571777 | info@marenklif.nl | www.nationaallandschap.frl