Doe mee aan de spectaculaire Koningsdag optocht van 2024 – Ontdek de Wereld van Uitvindingen!

Doe mee aan de spectaculaire Koningsdag optocht van 2024 – Ontdek de Wereld van Uitvindingen!

Na het overweldigende succes van vorig jaar, kondigt de organisatie V.O.B. met enthousiasme de terugkeer aan van de Koningsdag Optocht. Dit jaar staan de karren in het teken van “Uitvindingen en Ontdekkingen”, waarbij we alle deelnemers uitdagen om hun meest creatieve ideeën tot leven te brengen.

Grote karren, kleine karren, lopers – alles is toegestaan en de mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu deel uitmaakt van een buurt, vriendengroep, of een unieke samenstelling hebt, iedereen is welkom om mee te doen en er samen een onvergetelijke evenement van te maken!

Aanmeldingen kunnen gemeld worden bij:

  • Rianne de Groot op 06-41620103
  • Marieka Andela op 06-46565268

Bij aanmelding geef je eenvoudig door met wie, welke groep, buurt, of hoeveel deelnemers je vertegenwoordigt, samen met het gekozen thema. Laat je creativiteit de vrije loop en verras de organisatie met jullie innovatieve ideeën!

V.O.B. kijkt reikhalzend uit naar jullie deelname en hopen op een nog grotere opkomst dan vorig jaar. Laten we samen Koningsdag 2024 onvergetelijk maken met een kleurrijke en bruisende optocht vol verrassende ontdekkingen en fantastische uitvindingen!