Pubquiz 2024 Het slimste dorp van Gaasterland

Pubquiz 2024 Het slimste dorp van Gaasterland

Afgelopen zomer (2023) hebben veel fanatieke teams gestreden tijdens de pubquiz op De Brink, een activiteit in het kader van het zomerprogramma van de Vereniging Oudemirdum Bruist (VOB). In november 2023 kwam de uitnodiging binnen om deel te nemen aan de quiz `Het slimste dorp van Gaasterland’, georganiseerd door Plaatselijk Belang Wijckel.

Programma Pubquiz
Op 10 februari 2024 zijn de voorrondes voor Oudemirdum in MFC ’t Klif (zie de Evenementenkalender, ’s avonds, tijd volgt). Win je dit met je team, dan ga je door naar de finale en verdedig je op 23 februari 2024 Oudemirdum om de titel ‘het slimste dorp van Gaasterland’. Dus geef je op!

Aanmelden
Stel een team samen van vijf personen. Mail je teamnaam en de namen van de deelnemers voor 1 januari 2024 aan: secretariaat@oudemirdum.nl

Poster aankondiging pubquiz 2024 'Het slimste dorp van Gaasterland'