Voorjaarsconcert Sjongkoar EigenWize

 

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Voorjaarsconcert Sjongkoar EigenWize
Details
#
Datum

26 April 2020

#
Tijd

15:00 pm-18:00 pm

#
Locatie

Fonteinkerk

Zondagmiddag 26 april heten we u van harte welkom op het voorjaarsconcert van Sjongkoar EigenWize in de Fonteinkerk te Oudemirdum. Het concert begint om 15.00 en de toegang is gratis. In

de pauze kunt u genieten van een drankje en een hapje en is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Zoals gebruikelijk hebben we weer enkele gasten uitgenodigd die zowel solo als samen met het koor zullen optreden. Het zijn Geartsje Zwerver en Douwe Kuipers.
Al met al belooft het weer een boeiend optreden te worden Sjongkoar EigenWize is in 1998 opgericht door enkele zangers uit Nijemardum en Aldemardum. Enkele bekende namen uit die begintijd zijn Jan Zwerver, Irene en Jan Wevers, Gerrie Muizelaar, Brûnsje Muizelaar, Johannes Haga en Antje Smink.

Het koor telt 36 leden en staat sinds 15 jaar onder leiding van Jannie Kramer uit Koudum, ook bekend als dirigent van Majim. Het koor wordt op de piano begeleid door Esther de Jong uit Balk die ook verbonden is aan het kinderkoor Prelude. Ons koor kan enige versterking gebruiken vooral bij de bassen en tenoren.

Mocht u na afloop van het concert belangstelling hebben dan bent u van harte welkom op een van onze repetities. U kunt hiervoor contact opnemen met Tineke de Jong (0514571653) of Henk Buitenkamp (0514572388) of met andere koorleden.