Quest tabletroute

 

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Quest tabletroute
Details
#
Datum

20 February 2020

#
Tijd

08:00 am-17:00 pm

#
Locatie

Bezoekerscentrum MarenKlif

Op donderdag 20 februari staat ‘Quest!’ de kekke tabletroute vol doe- en ontdekopdrachten klaar in Mar en Klif en kun je mee met de speciale ‘Jeugd-Natuur-Excursie’ met oud-boswachter Goasse Hylkema en natuurgids Piet Weerman. Bij alle activiteiten zijn je pake en beppe en/of je ouders ook van harte welkom.

Mammoeten, archeologie, piraten, vissen, kleien, puzzelen, spelen … Spreekt dat je aan? Kom dan in de voorjaarsvakantie naar Mar en Klif en doe de tabletroute ‘Quest door het Landschap’!

Bezoekerscentrum Mar en Klif heeft samen met Erfgasten een kekke tabletroute ontwikkeld over het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. In het bezoekerscentrum hangen een aantal tablets. Op elke tablet staan meerdere leuke opdrachten. Zo kruip je o.a. in de huid van een archeoloog en ga je op zoek naar vondsten uit een ver verleden en probeer je een ‘mammoetskelet’ in elkaar te puzzelen. Je kunt een trechterbeker kleien, vissen uit de Zuiderzee vangen, met een projector tekenen, braakballen pluizen, een stins en een boerderij bouwen, weidevogels en hun kuikens bij elkaar zoeken met het elektrospel en nog veel meer.

De route heeft twee versies, de ene is geschikt voor kids in de leeftijd van 4-7 jaar (onder begeleiding) en de andere voor kids in de leeftijd van 8-12 jaar. De kosten zijn € 2,= per kind.