Open Monumentendag 2019

 

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Open Monumentendag 2019
Details
#
Datum

14 September 2019

#
Tijd

00:00 am-23:59 pm

#
Locatie

Bar Dancing Impuls

Hierbij wordt u allen van harte uitgenodigd voor de opening van de Open Monumentendag 2019 op zaterdag 14 september a.s. om 10:00 uur in Bar Dancing Impuls, Gaaikemastraat 3 in Balk.

Binnen het landelijke thema ‘Plekken van Plezier’ gaan we op kroegentocht langs de etablissementen van weleer. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers zal eerst mevrouw Drs. Minke Hiemstra in Impuls een korte presentatie houden over de inhoud van het programma, waarna wethouder Roel de Jong de OMD 2019 zal openen en Stedsomropper Piter Haringsma de inwoners zal oproepen de Monumenten in de Fryske Marren te bezoeken.

Naast een aantal geopende kroegen van weleer bent u ook van harte welkom in bijvoorbeeld de prachtige Korenmolen in Sloten, in Balk bij het Raadhuis en Expositie Langs de Luts, in Joure bij de Westermartoren en Lemmer bij de NH Kerk. Kortom u kunt op deze dag de molens, torens, kerken en prachtige historische panden bezoeken in de Fryske Marren. Hier vindt u de programmaflyer met adressen van ons prachtige historische erfgoed.

We hopen hiermee uw nieuwsgierigheid te hebben gewekt en zien u graag op zaterdag 14 september.