Himmeldei

 

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Himmeldei
Details
#
Datum

24 February 2022

#
Tijd

10:00 am-15:00 pm

#
Locatie

P-plaats Wyldemerkwei te harich

Himmeldei op de Wyldemerk met Staatsbosbeheer

 

Harich – Wil je in de voorjaarsvakantie samen met je familie Staatsbosbeheer komen helpen om het mooie gebied de Wyldemerk weer netjes te maken? We verwelkomen jullie dan graag op donderdag 24 februari 2022 om 10:00 uur. Staatsbosbeheer zorgt voor plasticzakken, afvalgrijpers en handschoenen, indien je die zelf niet hebt.

 

Gezellig met de hele familie al struinend langs de verschillende poelen in het mooie Libellenreservaat van de Wyldemerk, al wandelend over de “heuvels” en langs de Luts op zoek naar afval en ondertussen genieten van de mooie omgeving en de dieren. De dieren zullen jullie ook dankbaar zijn!

 

Willen jullie ons komen helpen? Geef jullie dan op via www.gaasterlandsenatuurweek.nl   Deelname is gratis. Trek warme kleding en laarzen aan en neem drinken en evt. iets te eten zelf mee. Kinderen verplicht onder begeleiding van ouder(s) en/of pake en beppe en voor kinderen die nog geen zwemdiploma hebben is een zwemvest verplicht! De himmeldei begint vanaf de P-plaats aan de Wyldemerkwei te Harich.