Help Pake en Beppe de Vakantie door!

 

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Help Pake en Beppe de Vakantie door!
Details
#
Datum

21 February 2023

#
Tijd

08:00 am-17:00 pm

#
Locatie

Bezoekerscentrum Mar & Klif

Bezoekerscentrum Mar & Klif in Oudemirdum organiseert een voorjaarsvakantie vol leuke én duurzame kinderactiviteiten om samen met ouders of pake en beppe te doen. Het thema van activiteitenweek ‘Help Pake en Beppe de Vakantie Door’ is ‘Duurzaam Doen’.

Recycle-Knutsel-Instuif (dinsdag & woensdag)
Op dinsdag 28 februari en woensdag 1 maart gaan we de mafste dingen knutselen tijdens de Recycle-Knutsel-Instuif. Maak een marionet-robot, poppetje of gek beest van afval, wol en snoeihout. Knutsel je liever met stof? Kom dan een feestslinger maken van oude sjaaltjes en wol. Dan hang jij bij het volgende feestje je eigen slingers op!
De knutselactiviteiten zijn geschikt voor kinderen van ca. 5-12 jaar. En het is de bedoeling dat je samen met je ouders of pake en beppe één of twee uurtjes aan het knutselen gaat. We starten rond 10:30 uur en ruimen om 15:00 uur weer op. Aanmelden is gewenst. De kosten bedragen € 2 per kind, dit is inclusief een bekertje limonade.

Beach Clean Up! (donderdag)
Steek jij graag buiten de handen uit de mouwen? Help dan op donderdag 2 maart de boswachters van Staatsbosbeheer om aangespoeld zwerfafval op te ruimen in de rietzones van het beschermde natuurgebied de Uithijingspolder langs het IJsselmeer. De Beach Clean Up is bedoeld voor jeugd vanaf een jaar of 8 onder begeleiding van een volwassene. De activiteit duurt van 10:00 tot 11:30 uur. Deelname is gratis, opgave is noodzakelijk.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.nationaallandschap.frl/voorjaarsvakantie.

Liever met het gezin eropuit?
Ontdek dan één van onze leuke kinderroutes. De dames aan de balie van Mar & Klif helpen jullie graag op pad. Graag tot ziens in ons Bezoekerscentrum aan de Brink 4 in Oudemirdum.