FFboeren

 

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
FFboeren
Details
#
Datum

15 August 2019

#
Tijd

11:00 am-18:00 pm

#
Locatie

Regio

Deze zomer komen ze er weer aan: de opendagen van FF Boeren! Deze keer op donderdag 1, 8 en 15 augustus 2019! Tussen 11.00 en 18.00 staan er weer vele boerderijdeuren voor u open! Gratis toegang.

Op 1 augustus is de start in Harich met een heel diverse route. Je kunt hier komen kijken bij een koeienboer, een opfoklocatie met kalfjes maar ook bij een akkerbouwbedrijf waar ze u alles vertellen over aardappelen en graan. En voor de paardenliefhebbers een sportpaardenfokkerij!

Op 8 augustus gaan we naar Mirns en Hemelum, waar weer een verrassende route is samengesteld. Je kunt hier gezellig bij de geiten en koeien komen kijken, bij een loonbedrijf erachter komen waar al die trekkers en grote machines voor dienen, en naar vogelkijkhut ‘De Mok’. Hier kan je alles leren over de vogels die hier leven en mag je zelf op onderzoek gaan in en bij het water!

De laatste route is op 15 augustus in Oudemirdum, waar we afsluiten met een prachtige verzameling John Deere-tractoren, u kunt diverse koeienbedrijven bezichtigen, een opfokstal voor paarden en u wordt bijgepraat over hoe en wat een akkerbouwbedrijf verbouwt. Kortom: een interessante route!

Kom kijken, kom ruiken, kom luisteren, kom proeven, kom… en beleef het zelf! Kortom: kom voor een onvergetelijk leuk, leerzaam én gratis dagje uit voor jong en oud naar dit prachtige gebied en Beleef Gaasterland!

Route 3 op 15 augustus Oudemirdum/Nijemirdum
Familie Beuckens
Familie Dooper
Familie Boonstra
Van der Avoird/Hadders
Familie Bekedam