16e Gaasterlandsewandeltocht

 

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
16e Gaasterlandsewandeltocht
Details
#
Datum

05 May 2019

#
Tijd

08:00 am-17:00 pm

#
Locatie

Manage Gaasterland

Zondag 5 mei 2019: 16e Gaasterland Wandeltocht

De inschrijving is gestart. Schrijf je snel in en profiteer van de voordelen van voorinschrijving: lagere ticketkosten en snelle doorgang bij de start.

De Gaasterland Wandeltocht is dé klassieker onder de wandeltochten in het noorden van Nederland. De tocht, van 7.5, 15, 25 of 40 kilometer, heeft afwisselende routes door glooiende landschappen met bossen, meren, weidegebieden en de prachtige IJsselmeerkust.

Elk jaar genieten vele wandelaars van de unieke wandeltocht. Er zijn verrassende activiteiten langs de routes, muziek en natuurlijk een natje en een droogje. Ieder jaar is er een wisselend thema. In 2019 is het thema ‘Beleef het Bos’. Doe mee en laat je verrassen.

De opbrengst van de Gaasterland Wandeltocht komt geheel ten goede van een tweetal goede doelen (lokaal en internationaal).Voor het lokale doel gaat er een sponsorbedrag naar De Zonnebloem afdelingen in de Zuidwesthoek van Friesland. Hiermee wordt voor ouderen en mindervaliden een leuk dagje uit georganiseerd. Voor het internationale doel wordt een sponsorbijdrage aan de Stichting ‘Bouwen met Bouma’s’ gedaan. Zij realiseren in Zambia kleinschalige bouwprojecten, met name scholen.

Meld je aan en beleef een sportieve en gezellige dag in de schitterende natuur van Gaasterland!

Startlocatie: Manege Gaasterland, Wyldemerkwei 1, 8571 GC HARICH