10 over ROOD toernooi

 

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
10 over ROOD toernooi
Details
#
Datum

18 September 2019

#
Tijd

19:00 pm-19:00 pm

#
Locatie

De Nostalgie

18 T/M 22 SEPTEMBER: 10 OVER ROOD TOERNOOI TBV SYBRANDY’S 2.0

Gezellig biljarttoernooi waarbij de inleg geheel ten goede komt aan Sybrandy’s 2.0! Hoe mooi is dat: Sjerp Jaarsma, beheerder van de Hege Gerzen, wil Sybrandy’s ontspanningspark verhuizen en daarmee behoeden voor de ondergang, naar het mooie strandpaviljoen van Oudemirdum.

10 over rood: welke biljarter heeft het niet een keer gespeeld? B.C. de Nostalgie was er na een korte brainstormsessie wel uit: Sybrandy’s uit Rijs mag in geen geval verdwijnen! En aangezien alle potentiële kopers hebben afgehaakt is het nu de beurt aan Sjerp Jaarsma. De gepassioneerde uitbater van strandpaviljoen De Hege Gerzen heeft z’n zinnen gezet op een verhuizing naar Oudemirdum. Een ambitieus plan waar iedereen zo z’n mening over heeft! Maar wij zijn overtuigd van de meerwaarde en de doortastendheid van Sjerp verdient het om dit te laten slagen. Vandaar deze actie. Schroom dus niet en geef je op bij Hylke Bandstra (06-51632615) en check de poster voor de verschillende mogelijkheden.

Mocht de verhuizing onverhoopt niet doorgaan, dan zal B.C. de Nostalgie ervoor zorgen dat de inleg naar een ander goed doel gaat!