Fietsen voor Woord & Daad

 

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Fietsen voor Woord & Daad
Details
#
Datum

24 July 2018

#
Tijd

18:00 pm-22:00 pm

#
Locatie

Huningspaed kerk van de gereformeerde gemeente

Prachtige Fietstocht door Gaasterland!
Op D.V. dinsdagavond 24 juli willen we als comité Gaasterland van de Stichting Woord en Daad een fietstocht organiseren. Het belooft weer een prachtige route te worden.
Er zijn twee startpunten en u kunt kiezen wat voor u het makkelijkst is om de route te beginnen. Waar u start is ook weer het eindpunt van de tocht. Zoals gewoonlijk kunt u bij de kerk aan de Huningspaed 3 te Oudemirdum starten. Het andere startpunt is op camping ‘De Verborgen Hoek’, Bokkeleane 3 te Harich. Als u bij de kerk start, is er op de camping een stopplaats en als u bij de camping start, is de kerk de stopplaats tijdens de route. Op beide stopplaatsen kunt u een spelletje doen ter ontspanning. Op de camping kunt u drinken, appels, en een snack kopen. Bij de kerk is er drinken, knakworst en ijs te koop. Tevens is daar de verkooptafel met de kaarten, postzegels, sûkerbolle en Bijbels dagboek. U kunt beginnen tussen 18.00 tot 19.30 uur. De kosten zijn per persoon van 4 t/m 12 jaar 1,00 euro, vanaf 12 jaar 2,50 en per gezin 8,00 euro. De route is ca. 20 kilometer lang.

Maak de datum alvast vrij voor deze mooie fietstocht. Woord en Daad is een stichting die als missie heeft om de armoede wereldwijd te bestrijden, vanuit Bijbels perspectief!